Mért tőlünk?

icon pipa Jó minőségű termékek kedvező áron.
icon pipa Széles, folyamatosan bővülő termékválaszték.
icon pipa Kényelmes vásárlás otthonról bármikor.
icon pipa Vásárlóbarát kommunikáció.
icon pipa Nálunk telefonon is leadhatod a megrendelésedet.
Szeretne elsőként értesülni akcióinkról, híreinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!
husegpont
0 termék - 0 Ft

Súgó

Súgó
 
Ha bármilyen kérdése merül fel, nyugodtan hívja ügyfélszolgálatunkat: 06-20/4412-703
 
Vásárlás menete:

Az oldalon történő vásárlás egy szerződés, mely az Szolgáltató és a Vásárló között jött létre.

Az egyes termékek mellett feltüntetett árak bruttó összegek, melyek a házhoz szállítás költségeit nem tartalmazzák. Amennyiben még nem regisztrált, adja meg a vásárlói adatokat, majd kattintson a regisztráció gombra. Amennyiben nincs bejelentkezve, de ha már regisztráltál nálunk, jelentkezzen be és folytassa a megrendelést. Lehetőség van vendégként is vásárolni.
A megrendelés elküldése előtt bármikor megváltoztathatja, ellenőrizheti a kosara tartalmát a "Kosár tartalma" panelben található megfelelő linkre kattintva. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a "kosár tartalma” feliratra. A Kosár tartalma oldalon, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Ha a választott mennyiség nem stimmel, akkor írja be a megfelelő darab számot, majd kattintson a "frissítés" ikonra ( két kék félkör alakú nyíl) és a rendszerünk az új adatot írja be. A "törlés” ikonra ( piros x ) kattintva törölheti a kosárban lévő termékeket. Ha tovább szeretne nézelődni, kattintson a "Vásárlás folytatása" feliratra. Ha mindent rendben talált, kattintson a "Pénztár" feliratra. A Pénztár oldalon vásárlás hat lépésből áll:

Az első lépés a pénztár beállításai. Itt eldöntheti, hogy regisztrált vásárlóként vagy vendégként folytatja a vásárlás menetét. Ha már regisztrált vásárló, akkor a visszatérő vásáló felirat alatt be tud jelentkezni. Ha még nem regisztrált, itt megteheti, ha a "Regisztráció" feliratra kattint. Ilyenkor a második lépésnél jelszót is meg kell adnia, amivel a következő vásárlásnál e-mail címével és jelszavával már visszatérő vásárlóként tud vásárolni.

Második lépés: számlázási adatok. Itt azokat az adatokat kérjük, amire a számlát kiállítjuk. Ha most regisztrál, akkor a jelszavát is itt kell megadnia. Alul egy kis nnégyzetre kattintva egy pippát rakhat ha a számlázási adatok megegyeznek a szállítási adatokkal. Ilyenkor a harmadik lépés kimarad. Ha regisztráltként vásárol, a rendszerünk automatikusan felkínálja az előző rendelés során rögzített számlázási adatot és ezt módosíthatja is.     Ha az adatok stimmelnek, akkor a tovább feliratra kattintva elfogadhatja.

Harmadik lépés: szállítási adatok. Ezt a részt akkor kell kitölteni, ha a számlázási adatoktól eltér a szállítási cím. A Tovább feliratra kattintva léphet tovább.

Negyedik lépés a szállítási mód. Ebben a részben azt választhatja ki, hogy az Ön által rendelt dobozba csomagolt terméket, termékeket a futárszolgálat vigye a megadott címre vagy személyesen veszi át a raktárhelységünkben, melynek címe: Csávoly Arany János utca 47. Megjegyzést is küldhet a megrendeléséhez "A megjegyzés a megrendeléshez" rovatban jelezheti, hogy egy adott termékből melyik színt vagy fajtát szeretné, vagy ha Önnek nem jó a szerződésben meghatározott szállítási idő és egy későbbi időpontot szeretne, akkor itt megírhatja, hogy melyik munkanapon vigye a csomagot a futár. A Tovább feliratra kattintva léphet a következő lépsra.

Ötödik lépés: a fizetési mód. Ha a futár szolgálatot választotta, akkor utánvételes fizetés lehetséges, ilyenkor a csomag átvételekor a futárnak fizeti ki a számlán szereplő összeget. Ha a személyes átvételt jelölte be, akkor a raktárhelységunkben a csomag átvételekor fizeti ki a számlán szereplő összeget készpénzben. Innen csak akkor léphet tovább, ha az Általános Szerződési Feltételeket is elfogadta. Most nincs más dolga, mint a „Tovább feliratra” kattintani.

Hatodik lépés: rendelés véglegesíítése. Itt részletesen látja a megrendelt terméket, terkékeket és a fizetendő összeget. A "Rendelés jóváhagyása" feliratra kattintva tudja jóváhagyni a megrendelést és elküldeni nekünk. Megrendeléséről rendszerünk automatikus e-mail visszaigazolást küld, mely tartalmazza a rendelése minden paraméterét.


Regisztráció:

A böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció. Regisztráció nélkül is megvásárolható bármilyen áru, termék. A regisztráció előnye, hogy amilyen adatokkal regisztráltad magad a rendszerünkbe, azt regisztrált vásárláskor automatikusan beírja.
A regisztrációkor meg kell adnia a nevét, a kívánt szállítási címet, e-mail címét, telefonszámát, illetve egyéb, a regisztrációs űrlapon feltüntetett adatot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítésének előfeltétele. Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheti és módosíthatja, törölheti jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Személyes adatai megadása után a rendszer visszajelzést küld az Ön által megadott e-mail címre, melyben megismételjük a regisztrációkor megadott adatait. A Szolgáltató az Ön által megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén a kapcsolatfelvételhez használja.