Mért tőlünk?

icon pipa Jó minőségű termékek kedvező áron.
icon pipa Széles, folyamatosan bővülő termékválaszték.
icon pipa Kényelmes vásárlás otthonról bármikor.
icon pipa Vásárlóbarát kommunikáció.
icon pipa Nálunk telefonon is leadhatod a megrendelésedet.
Szeretne elsőként értesülni akcióinkról, híreinkről? Iratkozzon fel hírlevelünkre!
husegpont
0 termék - 0 Ft

Hűségpont gyűjtés

Gyerekjátékbirodalom hűségpont rendszere.

A hűségpont rendszerrel azoknak a vásárlóinknak szeretnénk kedveskedni, akik megtisztelnek bizalmukkal és rendszeresen visszatérnek webáruházunkba. Minden vásárlás után pontokat kapsz, amelyeket nyomon követhetsz bejelentkezés után a Fiókom/Rendeléseim/Hűségpont menüpont alatt. Hűségpontot csak regisztrált vásárlók kapnak.

A hűségpont gyűjtés menete:

A hűségpont gyűjtéséhez, illetve felhasználásához be kell jelentkezned.

Minden vásárlásod alkalmával a megvásárolt termékek értéke után kapsz hűségpontokat. Minden megvásárolt termék minden megkezdett 100 Ft-ja után 1 pont jár. Például, ha veszel egy 4560 Ft értékű terméket ( 46 pont ) és egy 1110 Ft értékű terméket ( 12 pont), annak az értéke 5670 Ft, de ezért 58 pontot írunk jóvá a számládon. A pontokat akár már a 2. vásárlásodnál felhasználhatod. A különböző vásárlásaid után kapott pontok összeadódnak, így akár több ezer pontod is összejöhet a gyűjtőszámlán. A hűségpontok beváltásánál 1 pont= 1 Ft és te döntöd el, hogy melyik vásárlásodnál és mennyit használsz fel az addig gyűjtött pontjaidból. A rendszer a kosár tartalmánál automatikusan mutatja a berakott termékekért kapható pontokat. Itt láthatod az addig gyűjtött pontjaidat is. Ha fel szeretnéd használni a pontokat, akkor jelöld be, hogy "Hűségpont beváltása", és egy előugró ablakba kell beírnod, hogy mennyit szeretnél felhasználni belőle. Majd kattints a "Jutalompont beváltása" ikonra. A fiókom/rendeléseim/hűségpontok menüpont alatt bármikor megnézheted aktuális pontjaidat. Ha beírod, hogy mennyi pontot szeretnél felhasználni, ne ijedj meg, ha kevesebbet ír ki alatta, mert ott a nettó értékét mutatja a pontnak. A végösszegnél a teljes általad felhasználni kívánt bruttó pontot vonja le.

A hűségpont gyűjtésének feltételei:

   - A hűségpontokat kizárólag a webáruházunkban regisztrált felhasználók gyűjthetnek és beleegyeznek abba, hogy az akcióinkról, újdonságainkról és egyéb információkról hírlevélben értesítsük.

    - A hűségpontok csak a Gyerekjátékbirodalom webáruházban gyűjthetők és itt is válthatók be.

    - A hűségpontok csak akkor kerülnek jóváírásra a számládon, ha a megrendelt terméket, termékeket átvetted és kifizetted

    - A hűségpontok csak az adott felhasználóhoz köthetők (tehát át nem ruházható), de a csomag szállítási címe változhat

    - A szállítási díjért nem kapsz pontokat és a pontok beváltásánál sem lehet a szállítási díjat pontokkal fizetni

    - Az összegyűjtött hűségpontok nem válthatók készpénzre

 

Időnként figyelmeztethető e-mail-eket küldhetülnk regisztrált ügyfeleinknek, hogy ne felejtsék el beváltani a hűségpontjaikat.

 

A webáruház üzemeltetőjének joga van a fent említett hűségpontrendszer egyoldalú megváltoztatására. A változás akkor lép életbe, amikor közzé tesszük ezen a weboldalon. A változtatásról lehetőség szerint emailben értesítünk.